Virginie Kuppens


Afgestudeerd in Cultuur, Organisatie en Management (COM) aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (Specialisatie: Organisatie Advies Processen). Diverse vakopleidingen gevolgd waaronder de opleiding tot procesbegeleider/coach bij International Institute for the Application of Social Sciences en Trainer Communicatie bij de Trainers Academie te Amsterdam. Zij is gecertificeerd ACT Master en Gestalttherapeut.

 

Ze heeft de afgelopen 20  jaar gewerkt als trainer, (team) coach, procesbegeleider en projectmanager in de zakelijke dienstverlening (bank & verzekeringswezen) en non-profit sector (recreatiewerk, zorg & onderwijs). Ze heeft ruime ervaring als begeleider op vaardigheid-, inzicht, attitude- en procesniveau op het gebied van leiderschap, teambuilding, persoonlijk effectiviteit, communicatie, timemanagement en loopbaanoriëntatie. 

 

Zij werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens, team en organisatie de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen in een nieuwe gewenste richting. Zij streeft ernaar een omgeving te creëren die uitdaagt, waar unieke talenten en uitdagingen worden ontdekt en mensen in hun kracht komen te staan om die keuzes te maken waar zij verantwoordelijk voor willen zijn!

 

Zij begeleidt mensen met betrokkenheid, nieuwsgierigheid en integriteit.


unsplash